Home / Εκπαιδευτικα προγράμματα / Μένουμε στην επιμόρφωση

Μένουμε στην επιμόρφωση

Η πανδημία έχει θολώσει το τοπίο και αρκετοί συνάδελφοι έχουν μείνει δίχως δουλειά και όλοι πια είμαστε απομονωμένοι στο σπίτι μας.

Οι πάροχοι τεχνολογίας εντείνουν τις προσπάθειές τους για να υποστηρίξουν επαγγελματίες ήχου με εκτεταμένους μαθησιακούς πόρους στο διαδίκτυο. Δημιουργήσαμε μια λίστα μαθημάτων, webinars και μαθήματα πιστοποίησης για κάθε επίπεδο εμπειρίας – και είναι όλα δωρεάν.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ

LDI Show

Αποκτήστε πρόσβαση στο αρχειοθετημένο περιεχόμενο LDI Show εδώ στο Live Design Online, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε συζητήσεις βίντεο σχετικά με τις εκπομπές εγγραφής, ασύρματες ροές εργασίας και πολλά άλλα.

Εκτός από ένα εκτεταμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Q-SYS online , η QSC προσφέρει δωρεάν online μαθήματα σε πολλές γλώσσες για TouchMix, MP-M Series  και άλλα προϊόντα.

Axiva

παραγωγός του InfoComm και άλλων εργαλείων διασκέψεων, ανοίγει την ηλεκτρονική εκπαίδευση σε όλους τους επαγγελματίες AV  και παραιτείται από τα τέλη πρόσβασης μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Shure Audio

Αποκτήστε πρόσβαση σε δεκάδες εκπαιδευτικά ινστιτούτα Shure Audio Institute και online εκπαιδευτικά προγράμματα στο Shure.com .

Dante

Μήπως είναι ώρα να πάρεις την πιστοποίηση στο Dante; Πρόσβαση σε δωρεάν μαθήματα στην Audinate.com .

Το HARMAN Professional University

προσφέρει μια σειρά από δωρεάν μαθήματα πιστοποίησης ήχου, ελέγχου και δικτυωμένου πιστοποιητικού AV κατά παραγγελία.

Η Adamson

παρέχει δωρεάν webinars  με ζωντανές συνεδρίες Q & A κάθε λίγες μέρες και με διάφορα θέματα.

Η Synthax

φιλοξενεί καθημερινά σεμινάρια  σχετικά με τη δικτύωση, τους κωδικοποιητές και άλλα θέματα.

Η Clear-Com

προσφέρει μια σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια και εικονικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δημοσίευσε έναν οδηγό απολύμανσης του εξοπλισμού Clear-Com .

Η Figure 53

δίνει στους εκπαιδευτικούς χρήστες την ελεύθερη χρήση του πακέτου QLab 4 Pro μέχρι την 1η Ιουνίου, για να υποστηρίξουν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές “κατά τη διάρκεια της κοινωνικής αποστασιοποίησης”. Οποιοσδήποτε με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .edu είναι επιλέξιμη για δωρεάν προσωρινό QLab 4 Pro Bundle. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας στο  qlab.app/account  και στη διεύθυνση email  support@figure53.com .

Το Gain Media Lab

προσφέρει δωρεάν το δημοφιλές  Guerilla για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εγγραφείτε εδώ .

Η L-Acoustics

φιλοξενεί δωρεάν webinars καθημερινά στις 8 π.μ. επισκεφθείτε της εταιρείας ιστοσελίδα και σελίδα στο Facebook  για τα τελευταία θέματα και το χρονοδιάγραμμα. Δείτε τα αρχειοθετημένα webinars στο YouTube .

Οι ενδοεπικοινωνίες RTS

παρέχουν μια σειρά από δωρεάν προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης στο διαδίκτυο.

Meyer Sound

κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή . Συμμετάσχετε στις αγγλικές συνεδριάσεις στις προγραμματισμένες ώρες εδώ, https://zoom.us/j/598994117.  Ελέγξτε τις επερχόμενες εκπαιδευτικές περιόδους στο ημερολόγιο Εκδηλώσεων στη σελίδα Facebook της Meyer Sound. Εάν χάσετε μια συνεδρία, επισκεφτείτε τη σελίδα στο YouTube στη διεύθυνση  www.youtube.com/thinkingsound .

Η βασική εκπαίδευση Symetrix Composer καλύπτει όλες τις πτυχές του υλικού DSP και του λογισμικού Composer, καθώς και τις θεμελιώδεις έννοιες προγραμματισμού και σχεδιασμού ήχου.

Η Martin Audio

προσφέρει ζωντανά και εγγεγραμμένα σεμινάρια  σε διάφορα θέματα, από το Dante μέχρι τον σχεδιασμό του συστήματος.

Η Expert Production

παρέχει δωρεάν πρόσβαση  στην τεράστια συλλογή του εκπαιδευτικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες ήχου για τις επόμενες 90 ημέρες.

Η Biamp

φιλοξενεί δωρεάν webinars σε πολλές γλώσσες και σε διάφορες ζώνες ώρας.

Η Powersoft

έχει επεκτείνει τη σειρά  μαθημάτων ηλεκτρονικής κατάρτισης  . Οι εκπαιδευτικές συνεδριάσεις χωρίζονται ανά περιφέρεια και διατίθενται στα ισπανικά και τα αγγλικά.

Η Waves

προσφέρει πολυάριθμα online μαθήματα με γνώμονα τα προϊόντα. ελέγξτε τις σειρές eMotion LV1 και SoundGrid  .

Η ADAM Audio,

ADAM Ακαδημία  παρέχει μια σειρά από  video στο YouTube και καλύπτει τα πάντα, από τη συντήρηση των ηχείων έως την μείξη.

Lectrosonics

Οι Wire-Lists  είναι μια σειρά άρθρων blog που στοχεύουν στην ανταλλαγή νέων ιδεών, συμβουλών και τεχνικών, λύσεων και πληροφοριών αναφοράς.

Το Sound Design Live

φιλοξενεί τόνους ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού περιεχομένου. Ξεκινήστε με το  εισαγωγικό μάθημα ” Ξεκινώντας με το συντονισμό συστήματος” .

Η ηλεκτρονική σας εκπαίδευση δεν πρέπει να περιορίζεται σε ζωντανό ήχο.

Το Berklee Online

προσφέρει μίνι μαθήματα και μαθήματα  σε θέματα που κυμαίνονται από τη σύνθεση τραγουδιών έως τα βασικά του Pro Tools .

Πάρτε το ελεύθερο 30λεπτο εργαστήριο μείξης του Sonic Scoop : “Οι πέντε συνήθειες κάθε μεγάλου μίξερ”.

Εξοπλισμός στούντιο; Δείτε τις εκπαιδευτικές σειρές βίντεο της Acoustic Geometry  σχετικά με την ακουστική βελτίωση δωματίων.

Το Εικονικό Θέατρο ,

ένα τρισδιάστατο εργαλείο σχεδίασης για την αίθουσα θεατρικών τεχνών, παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του πρόγραμμα για καθηγητές και φοιτητές: Συνδεθείτε, επιλέξτε προϊόν «ΔΩΡΕΑΝ ONLINE» και αγοράστε.

Ψάχνετε για μερικές ακόμα ιδέες διασκέδασης;

Πάρτε την παλιά κιθάρα και δοκιμάστε το Fender Play , το οποίο προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν μαθήματα.

Η Sennheiser Sound Academy

και οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν δωρεάν επαγγελματικά σεμινάρια ήχου . Μην ξεχάσετε να σταματήσετε από την # Dontstopthemusic σειρά εικονικών συναυλιών του Sennheiser στο Instagram .  Νέοι καλλιτέχνες προστίθενται καθημερινά.

About Μιχάλης Σπανός

Check Also

Photo by @chairulfajar_ on Unsplash

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Γυμνασίου

Εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές/-τριες γυμνασίου Ήχος και θόρυβος   Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της …

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε ή και αρνείστε τη χρήση των cookies.
Δέχομαι
Απόρριψη