Home / Projects / 4η -Διαδικτυακή Ημερίδα Σπουδών Ήχου 2021

4η -Διαδικτυακή Ημερίδα Σπουδών Ήχου 2021

4η Ημερίδα Σπουδών Ήχου 2021

Covid-19 free  

https://zoom.us

Η 4η Ημερίδα Σπουδών Ήχου, λόγω της επικρατούσας κατάστασης, θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom την Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Στην φετινή ημερίδα συμμετέχουν 16 εισηγητές, θα έχει 4 παρουσιάσεις βιβλίων

Μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε ανθρώπους του χώρου μας οι οποίοι μας δείχνουν δρόμους και μας προσανατολίζουν σε θέματα εξειδίκευσης και τομείς που πιθανόν να ενδιαφέρουν νέους ή παλιότερους ηχολήπτες και τεχνικούς.

Όλοι οι εισηγητές για μια χρονιά ακόμη συμμετέχουν αφιλοκερδώς συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο σε μία προσπάθεια που κάνουμε από κοινού στην μετάδοση γνώσης και πληροφορίας που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις και απαντήσεις, στις συνεχείς νέες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι νέοι επαγγελματίες.

_______________________________________________________________________________________________________________

Το Πρόγραμμα της ημερίδας

 

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

 

11:00 -11:50

ThessPro

Έναρξη της 4ης Ημερίδας ήχου.

“Οδηγός προστασίας της ακοής για επαγγελματίες της μουσικής και της ψυχαγωγίας”

Στις αρχές του 2017 στην προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε ενημερωτικό υλικό για την 1η Ημερίδα σπουδών ήχου, έπεσε στα χέρια μας αυτός ο οδηγός ο οποίος θεωρήσαμε ότι μπορεί να χρησιμεύσει ως πολύτιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες της μουσικής και της ψυχαγωγίας, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν σχετικές οδηγίες για τους τρόπους διαχείρισης της υγείας της ακοής για επαγγελματίες της μουσικής και της ψυχαγωγίας, ούτε εφαρμόζονται προληπτικά μέτρα προστασίας της.

Ο οδηγός προστασίας της ακοής Safe and Sound της BAUA -Γερμανικός οργανισμός υγείας και ασφάλειας στην εργασία, απευθύνεται σε επαγγελματίες της μουσικής και της ψυχαγωγίας.

Μεταφράστηκε και διατίθεται δωρεάν από τη ThessPro.

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

Nikodemos T.

12:00 -12:50

Νικόδημος Τριαρίδης 

Σεμινάριο: “Μουσική παραγωγή 2000 – 2020”

Ο Νικόδημος Τριαρίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1973 και τα τελευταία 25 χρόνια εργάζεται επαγγελματικά στον χώρο της ηχοληψίας και των μουσικών παραγωγών. Είναι ένας από τους πλεον καταξιωμένους studio ηχολήπτες και παραγωγούς στην Ελλάδα στον χώρο της ανεξάρτητης μουσικής με μια μεγάλη δισκογραφία (250+ official albums recording and production, movie soundtracks κλπ) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πλούσιο εκπαιδευτικό έργο (tutorial videos, workshops and seminars) και απολαμβάνει την αναγνωριση και τον σεβασμό από το σύνολο της μουσικής βιομηχανίας.
Ενότητες 
 • Μουσική παραγωγή – Ερμηνεία, Σκοπός και Απαιτήσεις
 • Τι σημαίνει μουσικός παραγωγός και πως δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε αυτός ο ρόλος μέσα στην συνολική εξέλιξη της δισκογραφίας?
 • Οι βασικές κατηγορίες, χαρακτηριστικά, διαφορές και ομοιότητες.
 • Απαιτήσεις και ρόλος στη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα. https://www.mixingnik.com/

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

13:00 -13:50

Κλεάνθης Καραπιπέρης 

Σεμινάριο: “Εισαγωγή στο Video Game audio “

Ο Κλεάνθης Καραπιπέρης ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.Αποφοίτησε απο το Πολιτιστικό ΙΕΚ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Μουσικής με Τεχνολογίας το 1999. Απο το 2000 έως το 2017 εργάστηκε ως monitor ηχολήπτης σε συναυλιακούς χώρους όπως ο Μύλος και το Principal Club Theater και συνεργάστηκε για χρόνια με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως τα Ξύλινα Σπαθιά ,Θανάσης Παπακωνσταντίνου κ.α.

Απο το 2017 έως σήμερα εργάζεται στο Κρατικο Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο τμήμα των οπτικοακουστικών. 

Απο το 2007 ξεκίνησε να δουλεύει παράλληλα στο χώρο των new media ως σχεδιαστής διαδραστικών οπτικοακουστικών μέσων και game audio designer. Έχει συμμετάσχει και συμμετέχει σαν game audio designer σε ανεξάρτητες και μεσαίου μεγέθους παραγωγές. Επίσης συνθέτει και κυκλοφορεί ηλεκτρονική μουσική με το όνομα Auberg1ne.

Ενότητες 

 • Χαρακτηριστικά του Video Game Audio 
 • Μια ματιά στη βιομηχανία των Video Games 
 • Δεξιότητες ,εργαλεία και ροή εργασίας για την παραγωγή Game Audio 
 • Τρόποι στρατηγικής και επαγγελματικής προσέγγισης. 

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

Νίκος Πατηνιώτης

14:00 -14:50

Νίκος Πατηνιώτης

Παρουσίαση: “Ιστορία της μουσικής παραγωγής”

Ο Νίκος Πατηνιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1980 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε βιολί και ανώτερα θεωρητικά μουσικής. Το 2003 έλαβε πτυχίο ηχητικής και μουσικής παραγωγής από το Πανεπιστήμιο Μίντλσεξ του Λονδίνου.

Μεταξύ άλλων, παίζει ούτι και έχει εργαστεί για σειρά ετών ως κιθαρίστας. Κύρια ενασχόλησή του είναι η ηχητική εκπαίδευση.

Ως καθηγητής και διευθυντής σπουδών του κλάδου ηχητικής παραγωγής και μουσικής τεχνολογίας του ελληνικού παραρτήματος SAE Creative Media College, έχει συντονίσει προγράμματα σπουδών μικρής και μεγάλης διάρκειας, έχοντας οργανώσει και συμμετάσχει σε πολυάριθμα εξειδικευμένα σεμινάρια, εργαστήρια και εκπαιδευτικά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

Το 2017 εκδόθηκε το πρώτο του σύγγραμμα με τίτλο Ιστορία της Μουσικής Παραγωγής – Οι εταιρείες, οι τεχνολογίες και τα πρόσωπα που άλλαξαν τον ήχο.

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

16:00 -17:50

Κατερίνα Βάμβα 

Σεμινάριο: “Θεατρικός ηχητικός σχεδιασμός εισαγωγή και τεχνικές”

Η Κατερίνα Βάμβα είναι Sound Designer για οπτικοακουστικές παραστάσεις, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Κέρδισε την John&Helen Broadway Sound Masterclasses by Meyer Sound υποτροφία και σπούδασε θεατρικό ηχητικό σχεδιασμό στην Νέα Υόρκη.
Μαθήτευσε δίπλα στον Bruce Swedien παρακολουθώντας το workshop ” In The Studio With Bruce Swedien” και δίπλα στους Scott Lehrer και Kai Harada στις παραστάσεις “Dames At The Sea” και “Alligiance” στο Broadway της Νέας Υόρκης. Συνέβαλλε ενεργά στην ενσωμάτωση του θεατρικού ηχητικού σχεδιασμού στον θεσμό των θεατρικων βραβείων του Αθηνοράματος.  
Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

18:00 -19:00

Θοδωρής Ζιούτος

Παρουσίαση:”Απο τα συνέδρια στις τηλεδιασκέψεις”

Πριν τον Covid-19 ήταν τεχνικός διευθυντής της PEARL GROUP (εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων) στο Δουβλίνο.

Ποιες επιλογές είχε όταν του ανακοινώθηκε ότι η PEARL GROUP κλείνει;

Ο Θοδωρής Ζιούτος είναι Sound Artist / Audiovisual Engineer. Σπούδασε μουσική (ακορντεόν), μουσική τεχνολογία, ανώτερα θεωρητικά) και πληροφορική. Έχει συνθέσει μουσική για θέατρο και κινηματογράφο.
Από το 1995 ξεκίνησε να εργάζεται ως τεχνικός – ηχολήπτης στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου και απ’ το 1996 ξεκίνησε να διδάσκει μουσική τεχνολογία.

Το1997 ο δρόμος τον έφερε ως τεχνικό σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Η δύναμη του βίντεο, η μαγεία των φώτων και ο έρωτας με τη μουσική και τον ήχο τον διαμόρφωσαν σε τεχνικό audiovisual. Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθεί ανελλιπώς την εξέλιξη της τεχνολογίας και παράλληλα προσπαθεί να διευρύνει τις γνώσεις του. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Δουβλίνο και ασχολοείται με την τεχνική διεύθυνση συνεδρίων και με το σχεδιασμό integrated systems.

Οι αλλαγές που έφερε ο covid-19 σε εργασία, επικοινωνία εκπαίδευση, διασκέδαση τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί συστηματικότερα με το broadcast – web streaming.

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

 

υγεία της ακοής

11:00 -11:50

Γ. Κυριαφίνης – Α. Κρομμύδας – Μ. Σπανός 

Έρευνα: “Πρόγραμμα υγεία της ακοής για επαγγελματίες της μουσικής και της ψυχαγωγίας” 

Από τα τέλη του 2017 η ThessPro ξεκίνησε, σε συνεργασία με την Α’ ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, μια εκστρατεία ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την ακοή, την πρόληψη για την αποφυγή κινδύνων που συναντούμε συνεχώς οι εργαζόμενοι στη μουσική και την ψυχαγωγία.

Το πρόγραμμα ανεστάλλει προσωρινά -λόγω της πανδημίας –  την ώρα που τα αιτήματα συμμετοχής ξεπερνούσαν στο σύνολο τα 300, ενδεικτικό της δυναμικής του. Αύτο μας γεμίζει αισιοδοξία για την περεταίρω συνέχισή του .

Ήδη απο την πρώτη συλλογή  του πρώτου κύκλου αριθμού συμμετεχόντων  υπάρχει υλικό για μια πρώτη αξιολογηση των αποτελεσμάτων, τα οποία θα παρουσιαστούν απο τους Dr. Γεώργιο Κυριαφίνη, Dr. Α. Κρομμύδα γιατρούς του προγράμματος και τον Μιχάλη Σπανό εκπρόσωπο της ThessPro και υπεύθυνο του προγράμματος.

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

Mixing is art

12:00 -12:50

Άκης Γκολφίδης

Workshop: “Μύθοι και πραγματικότητα στον κόσμο των plugins”

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Burundi Αφρικής το 1961
Σπούδασε στο I.N.S.A.S ( Βρυξέλλες ) ηχοληψία, παραγωγή . Είναι ηχολήπτης , παραγωγός , δάσκαλος αλλά και ενορχηστρωτής , σκηνοθέτης , εισηγητής , καλλιτεχνικός διευθυντής.
Ιδρυτής της R.I.A productions 1982 , R.I.A music 1997 στην δισκογραφία.
Ιδρυτής της Μ.I.A (εντατικό κέντρο σεμιναρίων ήχου και παραγωγής) 1995 , REACTION studios κέντρο σεμιναρίων ήχου 2004. Υπηρξε μαθητης και συνεργατης του DOLBY και ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Σ.Η.Ε (Σύλλογος Ηχοληπτών Ελλάδας ), μέλος της Α.Ε.S (Audio Engineering Society), ELLINA ( Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής) και της Ένωσης Δισκογραφικών Παραγωγών Ελλάδας.

Δίδαξε στην σχολή ήχου & εικόνας Παπαντωνοπουλου , στο Ε.Μ.Π , στα Τ.Ε.Ι μουσικής τεχνολογίας Ρεθύμνου , στον ANT1 , στην Μ.I.A (κέντρο εντατικών σεμιναρίων ήχου και παραγωγής), στο REACTION studios (κέντρο σεμιναρίων ήχου).

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με M.I.A εξαιρετική ομάδα και μας παρουσιάζει κάποια από τα εξαιρετικής ποιότητας plugins της.

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

13:00 -13:50

Νικόδημος Τριαρίδης 

Παρουσίαση: “Project studio set-up” 

Το “Project Studio Setup” είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την δημιουργία και βελτίωση ενός project ή home studio σε μορφή e-book. Μέσα σε περισσότερες από 200 σελίδες θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε από το μηδέν ή να βελτιώσετε τον χώρο δημιουργίας και εργασίας σας.

Από την επιλογή του χώρου και την ακουστική του διαμόρφωση, στην επιλογή και ενσωμάτωση των monitor ηχείων και από την δημιουργία ενός λειτουργικού μουσικού υπολογιστή με το κατάλληλο DAW και μουσικό software, ως την επιλογή μικροφώνων, αναλογικών περιφερειακών κλπ καθώς φυσικά και την αρμονική ενσωμάτωση τους στον χώρο (καλωδίωση, διασυνδέσεις κλπ).

Όλα αυτά συνδυασμένα με επξεηγηματικά σχέδια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και μια μεγάλη συλλογή από ψηφιακούς συνδέσμους με χρήσιμα online resources.

Εκτός από ένας ολοκληρωμένος, βήμα προς βήμα οδηγός, το project studio setup είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και εισαγωγή στην σύγχρονη μουσική παραγωγή εμβαθύνοντας σε τομείς όπως ο ψηφιακός και αναλογικός ήχος, η λειτουργία των μικροφώνων, η ακουστική των χώρων μουσικού ενδιαφέροντος, ο τρόπος λειτουργίας του μουσικού λογισμικού και η θεωρία πίσω από την λειτουργία των επεξεργαστών ήχου και τον ρόλο τους.

Ενότητες 

 • Εισαγωγή
 • Περιεχόμενο
 • Σκοπός και μεθοδολογία

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

16:00 -16:50

Παύλος Σαπουντζής 

Παρουσίαση: LIVE SOUND- Μιξάροντας θεωρία με πράξη 

Ο
 χαρακτηρισμός
 που
 δόθηκε
 στον
 Παύλο
 Σαπουντζή, 
«βετεράνος 
στην
 ποιοτική
 απόδοση
 του
 ηχητικού
συστήματος»,
 σε
 τεύχος
 του 
αμερικανικού
 μηνιαίου
περιοδικού 
Live Sound International, 
όπου
 συνεργάστηκε
 ως ανταποκριτής/συντάκτης
 από
 το1996 
έως
 2000,
 ίσως
 είναι 
μια
 περιγραφή 
που
 υποδηλώνει
 ποιος 
είναι.
 Ενεργός 
ανεξάρτητος
 τεχνικός 
ήχου 
και 
διευθυντής
 παραγωγής σε
 πολλές 
και
 σημαντικές
 εκδηλώσεις, 
όπου
 συνεχίζει 
να
 δραστηριοποιείται,
 εντός
 και 
εκτός
 Ελλάδος
 (Ευρώπη,
Βόρεια
Αμερική,
Νότια
 Αμερική,
Αυστραλία, Νότια
Αφρική,
και
Μέση
Ανατολή). 

Στα χρόνια αυτά συνεργάστηκε και συνεργάζεται με πολλά καλλιτεχνικά γραφεία και μεγάλα ονόματα του διεθνούς στερεώματος, όπως:

Bryan Adams,  Marc Almond, Annihilator, Shirley Bassey, Art Blakey, Carla Bley, David Bowie,  James Brown, Eric Burdon, Chris De Burgh, David Byrne, John Campbell, Jose  Carreras, Nick Cave, Art Ensemble of Chicago, Eddie Clearwater, Albert Collins,  Alice Cooper, Chick Corea, Elvis Costello, Lucio Dalla, Miles Davis, King Diamond,  Ronnie James Dio, Bob Dylan, Marianne Faithful, Gloria Gaynor, Buddy Guy,

Chico  & the Gypsies, Deborah Harry, Heaven and Hell, Dr. John, Daniel Lanois, John Lurie  and the lounge lizards, John Mayall and the Bluesbreakers, Loreena McKennitt,  Alphonse Mouzon, Elton John, Iggy Pop, Deep Purple, Lou Reed, Simply Red, Diana  Ross, Amalia Rodriguez, Santana, Tanita Tikaram, The Blues Brothers, The  Cardigans, The Cramps, The Cure, The Damned, The The, The Wailers, Mc Coy  Tyner, Jethro Tull, UB 40, Bryan Ferry, Dream Theater, Sting, Tina Turner, Susan  Vega και άλλοι πολλοί…. 

Παράλληλα
 διετέλεσε 
καθηγητής
 και υπεύθυνος 
σπουδών 
ηχοληψίας
 του
 συναυλιακού 
ήχου και 
πολυκάναλης 
ηχογράφησης 
στη
 Σχολή
Τεχνών
 Παπαντωνοπούλου,
 από
το
1988 
και
 για
 μια
 δεκαετία. 

Οι 
σπουδές
 του 
στα
 ηλεκτρονικά, 
μαζί 
με
 όλα
 τα
παραπάνω
 στοιχεία
 και
 την
 εμπειρία 
του, 
συνθέτουν 
μια
 έγκυρη
 και 
πλήρη
 πηγή
 πληροφοριών
 στο 
χώρο
 του
 επαγγελματικού
 ήχου.


Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

17:00 -17:50

Π. Πανταζόπουλος – Γ. Καρπούζας – Ι. Μωϋσίδης

Σεμινάριο: “Εισαγωγή στις ακουστικές μετρήσεις”

Παύλος Πανταζόπουλος

Είναι επαγγελματίας ηχολήπτης σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει περάσει από όλες τις υπάρχουσες θέσεις (τεχνικός, FOH, Stage, System Eng., οργάνωση παραγωγής). Με την ηχοληψία ξεκίνησε το 1989 και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας συνεργάστηκε με αρκετές εταιρείες ενοικιάσεων ηχητικών, γραφεία παραγωγής και με πολλούς γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, ως ηχολήπτης FOH/Stage, ή ως System Eng. σε συναυλίες/παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει πάθος με την μελέτη και έρευνα στα θέματα της ηχοληψίας και πιστεύει ότι η εκπαίδευση δεν πρέπει να τελειώνει ποτέ, γι αυτό και συμμετέχει ενεργά σε σεμινάρια, είτε ως μαθητής είτε ως εισηγητής.

Τα τελευταία χρόνια έχει μπει στον ψηφιακό κόσμο και στην εξέλιξη ψηφιακών εργαλείων και plugins με την ομάδα της MIA Laboratories.

Γιώργος Καρπούζας

Είναι κάτοχος πανεπιστημιακού τίτλου ενοποιημένης μηχανικής (University of Salford UK) με εξειδίκευση στην ακουστική, είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην ακουστική και μηχανική δονήσεων (Trinity College Dublin-ΙΟΑ) και στην διοίκηση επιχειρήσεων (Teesside University UK). Eίναι πιστοποιημένος μηχανικός ακουστικών μετρήσεων από το ινστιτούτο ακουστικής της Αγγλίας (Southampton Solent University UK-IOA) και πλήρη μέλος του AES(Audio Engineering Society) του Helina (Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής) και του CMI (Chartered Management Institute), επίσης είναι ο επίσημος τεχνικός APP (Acoustical Performance Partnership) της εταιρίας EAW. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την ακουστική ηλεκτροακουστική έχοντας εκπονήσει έναν μεγάλο αριθμό ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Γιάννης Μωϋσίδης

Σπούδασε μουσική τεχνολογία και ηχοληψία. Με τα χρόνια του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί σε διάφορους χώρους, όπως το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και η Ρωμαϊκή Αγορά σε ποικίλα είδη εκδηλώσεων, από θεατρικά και Live μπάντες σε bar, εως Musicals και ορχήστρες, όπως η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, βοηθώντας τον να αποκτήσει εμπειρίες και γνώσεις.

Παράλληλα με το πρακτικό μέρος του επαγγέλματος, συμβάδισε και το θεωρητικό με τη συμμετοχή του σε σεμινάρια  System Engineering, όπως: Meyer System Design and Optimization, Meyer Low Frequency control, L Acoustics, K System Technician, Smaart v8, Dante και d&b Networkshop. Ακολουθώντας τα βήματα των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων παρακολούθησε παρουσιάσεις συστημάτων που προσφέρουν εμπειρία 360 στον ακροατή , όπως το d&b Soundscape.

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

18:00 -20:00

προβολή ντοκιμαντερ: “Αναζητώντας την ησυχία” 

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση

Το βραβευμένο Ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Patrick Shen, έχει προβληθεί και διακριθεί σε αρκετά φεστιβάλ και εξερευνά τις επιδράσεις του ήχου, του θορύβου και της ησυχίας στην ψυχολογία μας, στην κοινωνική μας ζωή και την υγεία μας ενώ αναδεικνύει τη σημασία της ησυχίας για την προαγωγή του ανθρώπινου πολιτισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντοκιμαντερ υποστηρίχτηκε απο μεγάλους οργανισμούς.

Η μετάφραση, η επιμέλεια και ο υποτιτλισμός έγιναν απο την ThessPro και το ντοκιμαντέρ απευθύνεται σε όλους εκείνους που εργάζονται σε θορυβώδη περιβάλλοντα 

 • Εκπαιδευτικούς
 • Σπουδαστές ΙΕΚ Ηχοληψίας
 • Φοιτητές Μουσικών Σπουδών
 • Μουσικούς παραγωγούς
 • Ραδιοφωνικούς παραγωγούς
 • Εταιρίες Ενοικίασης Οπτικοακουστικών μέσων
 • Ηχολήπτες
 • Φωτιστές
 • Μουσικούς
 • Τραγουδιστές
 • Τεχνικούς Οπτικοακουστικών μέσων
 • D.J’s

Μετά το τέλος της συζήτησης θα γίνει και η λήξη της Ημερίδας

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

 

Πληροφορίες εγγραφής για τη συμμετοχή σας μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ

Ο αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε θεματική ενότητα είναι 100 άτομα. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε να εγγραφείτε ΜΟΝΟ στις ενότητες που σας ενδιαφέρουν συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο που ακολουθεί, επιτρέποντας έτσι τη συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων.

Φόρμα εγγραφής:    https://forms.gle/5EHqMonpfN9hpPXW6

Έπειτα από την εγγραφή σας θα ενημερωθείτε για τον κωδικό πρόσβασης στη πλατφόρμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

About Μιχάλης Σπανός

Check Also

Πρόγραμμα Υγείας της Ακοής 2019 2020

Ξεκινάει το πρόγραμμα Υγείας της Ακοής για εργαζόμενους στον τομέα της ψυχαγωγίας, της μουσικής παραγωγής …

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε ή και αρνείστε τη χρήση των cookies.
Δέχομαι
Απόρριψη